We hebben een kringloopwinkel gekocht!

We hebben een kringloopwinkel gekocht!

Kringloopwinkel binnen

Een droom die uitkomt! Per 1 april neemt Blouw Advies de kringloopwinkel in Grou over! We zijn ontzettend trots dat we onze advieswerkzaamheden uitbreiden met dit mooie kringloopbedrijf. Een plek die prachtig aansluit bij onze bedrijfsfilosofie, waar in de praktijk gewerkt wordt aan de circulaire economie en waar de winkel een belangrijke sociaal maatschappelijke functie vervult.

De kringloopwinkel is een begrip in Grou en omstreken. Er werken ruim 60 vrijwilligers en 3 medewerkers. Deelnemers van de dagbesteding ‘Ontmoeten en Meedoen’ werken mee in de winkel. Heel veel goede spullen krijgen een tweede leven of wordt gedoneerd aan goede doelen. Sinds kort is ook de ‘Doarpskeamer’ gestart binnen de kringloopwinkel, een ontmoetingspunt waar je terecht kunt voor gezelligheid, activiteiten en hulp.

Voor de komende jaren gaan we vooral verder bouwen op de mooie basis die er nu al is. Onze ambitie is om nog meer grondstofstromen te recyclen en waar mogelijk een aantal proeftuinprojecten op te zetten voor duurzame initiatieven. We zoeken graag de verbinding met ons advieswerk en de werkvloer. De mensen, de spullen, de ruimte, de passie, alles is aanwezig! Daarom gaan we vanaf april ook het kantoor van Blouw Advies vestigen boven de kringloopwinkel.

Kom gerust eens een kijkje nemen in de winkel en een kopje koffie met ons drinken!

Adres kringloopwinkel en Blouw Advies:

De Muldyk 3 in Grou